Η Εταιρία μας

Η εταιρεία μας, Αφοί Βοσταντζόγλου Ο.Ε, ιδρύθηκε το 1926 στην Αθήνα από τον παππού των σημερινών ιδιοκτητών, με κύριο αντικείμενο την κατασκευή υφαντών ταινιών, λάστιχων, ιμάντων για ζώνες και τσάντες και κορδελών για καπέλα.

Στην πορεία των 90 χρόνων της μέχρι σήμερα, η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην αγορά ενδυμάτων, αξεσουάρ ένδυσης, υποδημάτων και τσαντών, παρασήμων και μεταλλίων, προϊόντων ύπνου , ορθοπεδικών εξαρτημάτων και προϊόντων διακόσμησης εσωτερικών χώρων.

Με την πάροδο των χρόνων και την τεχνολογική εξέλιξη του μηχανολογικού εξοπλισμού καθώς και τον εκσυγχρονισμό των παραγωγικών διαδικασιών, η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών καθιέρωσαν την εταιρεία μας ως μία από τις κορυφαίες στον τομέα της τόσο στην εγχώρια όσο και στην ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά.

Τα προϊόντα μας ποικίλουν από λάστιχα και κορδέλες ως ιμάντες για ζώνες και τσάντες, κορδόνια, διακοσμητικές τρέσες για ρούχα, πλεκτές μανσέτες για μπουφάν και γιακάδες για μπλουζάκια.

Από το 2000 η εταιρεία μας μετέχει σε διεθνείς εκθέσεις όπως η MODAMONT στο Παρίσι, η MODA IN στο Μιλάνο, η MUNICH FABRIC START στο Μόναχο.

Τα προϊόντα που θα δείτε μεταξύ των οποίων γκρο, ψαροκόκαλα, φυτίλια, λάστιχα και ιμάντες μονόχρωμοι, με λούρεξ, πολύχρωμοι ή ριγέ από πολυεστερικά ή βαμβακερά νήματα ακόμα και από ραιγιόν, βισκόζη ή νάιλον είναι μόνο μία ενδεικτική εικόνα των παραγωγικών μας δυνατοτήτων.

Έχουμε την ικανότητα να προσαρμόζουμε και να αλλάζουμε τα υπάρχοντα σχέδια και χρώματα των προϊόντων μας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, ή ακόμα και να δημιουργήσουμε νέα σχέδια για εσάς.

Οι ποσότητες που μπορούμε να εξυπηρετήσουμε είναι από την πιο μικρή ως την πιο μεγάλη παραγγελία με χρόνους παράδοσης που κυμαίνονται από 3-15 ημέρες ακόμα και για πολύ μεγάλες παραγγελίες.

Η γκάμα των προϊόντων μας θα ανανεώνεται κάθε σεζόν με νέα σχέδια και χρώματα σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή παραγγελία σας.

Εκτύπωση